ford capri club noord holland

Een dagje in het leven van een studentchauffeur

Geplaatst op

Als studentchauffeur zijnde kun je lekker bijverdienen en flexibel werken. Dus vaak zal de dag van een studentchauffeur beginnen met colleges, maar soms ook niet. Het ligt eraan hoeveel colleges de student moet volgen. Het is vaak zo, dat wanneer een student weinig contactdagen heeft, hij dan nog wel een bijbaantje kan gebruiken. We introduceren je in deze blog een heel leuke functie….

Je opgeven dat je kan

Je moet als studentchauffeur van tevoren opgegeven wanneer je kunt werken. Dit kan op korte termijn (de ochtend van tevoren) of je kan dit plannen (weken van tevoren). Wat studenten vaak doen, is het op korte termijn regelen dat ze kunnen werken. Dat is ook een van de voordelen van het zijn van een studentchauffeur. Kort van tevoren aangeven dat je kunt werken. Superhandig!

Flexibele werktijden

Als studentchauffeur heb je flexibele werktijden. Wanneer jij bijvoorbeeld de ene week op de woensdagavond alleen kan en de andere week in de -ochtend, dan kun je dit gewoon aangeven op de app van je werkgever. Zo’n app is een perfecte manier om dit allemaal te regelen. 

Redelijk uurloon

Als studentchauffeur krijg je een redelijk uurloon. Het is namelijk zo dat veel werkgevers binnen andere branches studenten niet zoveel kunnen bieden, denk bijvoorbeeld aan de horeca waar veel studenten werken. 

Ideaal om naast je school te doen

De flexibele werktijd zorgt ervoor dat een baantje als studentchauffeur ideaal is om naast je studie te doen. Dat komt omdat als je een keertje wat drukker bent, je niet perse hoeft te werken. Daarnaast zit je nergens aan vast. En andersom werkt het hetzelfde, als jij een tijdje niet zoveel voor school hoeft te doen, of je hebt in het algemeen niet zoveel te doen, dan kun je juist aangeven dat je heel veel wilt werken, waardoor je die periode even wat kunt bijverdienen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden