ford capri club noord holland

Het voordeel van een huurauto op je trouwdag

Geplaatst op

Het is natuurlijk al een hele bijzondere dag, en je trouwdag moet dat ook blijven. Daarom mag er natuurlijk geen speciale auto ontbreken. Maar waar moet je op letten en welke mogelijkheden zijn er eigenlijk? Ga je voor de nieuwste sportwagen of wil je iets ouds? Moet alleen het bruidspaar erin of gaat iedereen in een aparte auto?

De keuze van een auto

Eerst moet je natuurlijk zorgen dat je de juiste auto kiest die goed bij je past. Maar de auto moet niet alleen bij jou passen, ook bij je partner en het thema van je bruiloft. Dit bepaalt mede of je gaat voor een oldtimer of de nieuwe gele sportwagen. Daarnaast is ook de grootte van de auto belangrijk, want de meeste sportwagens zijn voor 2 personen ontworpen.

Waar ga je de auto huren

Het is belangrijk goed na te denken over waar je de auto gaat huren. Ten eerste omdat je natuurlijk wel een betrouwbare partner wilt op deze belangrijke dag. Je wilt dat alles perfect verloopt, daarom moet je overal op kunnen vertrouwen. Het belangrijkste is dan nog wel de verzekering. Zorg dat je goed bent ingelicht over hoe de auto is verzekerd en hoe jij bent verzekerd: schade op je bruiloft is al vervelend genoeg, maar nog erger als jij er voor opdraait.

Wie bestuurd de auto

Om nog even aan te sluiten bij de verzekering en de timing, denk er van te voren goed over na wie de auto gaat besturen. Voor de verzekering kan het veel uitmaken wie de auto bestuurt, zo kun je gebruikmaken van een chauffeur. Maar niet ieder persoon wordt zomaar toegelaten in de nieuwste sportwagen. En wat nou als je meerdere bestuurders hebt, is hen laten rijden wel toegestaan? Het nemen van een chauffeur kan wel een behoorlijke tijdbesparing opleveren, zeker bij het ophalen van de auto.

Een groot gezelschap

Heb je veel mensen op je bruiloft die je moet verplaatsen over meerdere locaties, dan kan het heel verstandig zijn even te kijken naar een busje. Een goedkoop busje huren is tegenwoordig al snel geregeld en scheelt een hoop gedoe met het verplaatsten van iedereen naar verschillende locaties. Daarnaast is het ook gezellig met zijn allen bij elkaar natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden