ford capri club noord holland

Innovatie tips: kies voor een slimme rittenregistratie!

Geplaatst op

Er is een partij die je rittenregistratie, die verplicht is voor de Belastingdienst, gemakkelijker laat verlopen: RouteVision Nederland: rittenregistratie en kilometerregistratie. We nemen in deze blog met je door wat het systeem inhoudt en wat de verschillende voordelen ervan zijn. Lees je snel met ons mee? Dan kun je ook sneller beginnen met profiteren van dit systeem!

Wat is de RouteVision slimme rittenregistratie precies? 

In feite hebben we het bij het RouteVision systeem over een automatische registratie van de gereden kilometers, waardoor het ondernemers gemakkelijk wordt gemaakt om een overzicht hiervan te presenteren aan de Belastingdienst. Dit laatste is verplicht namelijk. Een ondernemer mag met zijn zakelijk auto niet meer dan 500 km privé rijden. 

Het is natuurlijk een hele klus om dit steeds handmatig te doen. Vaak gebeurt het nog met een boekje en een pen in het dashboardkastje. Maar we kunnen allemaal nagaan dat dit veel foutgevoeliger is dan een automatisch systeem en bovendien kost het ook bijzonder veel tijd. 

Andere voordelen van het slimme systeem 

Niet alleen de verplichte kilometerregistratie is een belangrijk voordeel van het slimme systeem, ook de mogelijkheid die het biedt om de routes van de verschillende bedrijfsauto’s te volgen, is voor veel ondernemers een reden om het systeem in hun bedrijfsvoering te incorporeren. Zo kunnen ze zien welke weg de auto’s afleggen van de zaak naar de klant. Eventuele inefficiënte routes zijn zodoende gemakkelijk te corrigeren. 

Ook kan het systeem een oplossing bieden wanneer klanten klachten hebben, bijvoorbeeld over het aantal uren dat je medewerkers op locatie waren. Met het slimme registratiesysteem kun je precies nagaan hoeveel uren ze er werkelijk waren.

Heb je vragen over de slimme rittenregistratie? Neem dan contact op met routevision.nl. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden