ford capri club noord holland

Wat heb ik concreet aan een privé chauffeur?

Geplaatst op

Reizen van A naar B, van huis naar de zaak, is in vele gevallen een allesbehalve inspirerende aangelegenheid. Vooral het gebrek aan bruikbare tijd is een ergernis. Dit komt sterk naar voren in de file. Een probleem waar je vaak niet omheen kunt. Hoe fijn zou het zijn dat je toch in dit soort situaties werktijd zou hebben, niet waar? Dit laatste is mogelijk als je een prive chauffeur inhuurt.

Efficiënt

Wanneer je nu eindelijk eens van de file af wil, zodat je hier nooit meer in hoeft te staan, dan is de privé chauffeur de oplossing voor jou. Deze expert laat de file als het ware verdwijnen. Hoe doet deze professional dat? Heeft hij magische krachten? We geloven van niet. Maar dit moet dan toch de uitvinding van de eeuw zijn! Eigenlijk gaat het er heel eenvoudig om, dat je gedurende de file gewoon kunt werken. Dit geldt natuurlijk voor alle verkeershinder. Kijk het zit zo: jij hoeft niet meer op de weg te letten, want je chauffeur doet dit voor je. Het is fijn om aan het werk te kunnen in de auto. Eigenlijk bestaat de file dan niet meer op de manier zoals deze altijd was.

Betrouwbaar

Wanneer je een bedrijf leidt, dan wil je natuurlijk wel zorgen dat dit goed blijft lopen. Dan heb je behoefte aan betrouwbare werknemers. De privé chauffeur is precies wat je nodig hebt wanneer je opzoek bent naar werknemers die je bedrijfsvoering gemakkelijker maken. Makkelijker werken staat gelijk aan meer geld verdienen. Bedenk dat je ook meer werktijd gewonnen hebt door de chauffeur in dienst te nemen.

Leuker

Je vindt het stiekem ook wel eens best om in de file te staan, zo kun je nog even niet met je werk bezig zijn. Dat komt dan straks wel. Natuurlijk kan dat met en chauffeur ook. Het verschil is, dat je nu gewoon zelfs even lekker kunt slapen. Wie wil dat nu niet? Zo kom je lekker uitgerust aan op je bestemming. Natuurlijk wel van te voren zorgen dat je weet wat je moet weten voor die dag.

Niet-zakelijke dingen

Naast de zakelijke dingen, is de privé chauffeur een ideale toevoeging aan de ontspanning. Waarom niet gewoon een chauffeur laten rijden van je woning naar het vliegveld. Dit kan in je eigen auto. Dat laatste is voor veel mensen een voordeel. Je hebt meer de tijd om tijdens een uitje rond te kijken, samen met je kinderen. Een prima idee dus!

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de Ford Capri lees dan de blogs van onze virtuele club. Zo beleef je meer uit de wereld van Ford en auto’s in het algemeen.

Contactgegevens

Via info @ fordcapriclubnoordholland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden