ford capri club noord holland

Wat is eigenlijk een studentchauffeur?

Geplaatst op

Ondernemers willen graag zoveel mogelijk tijd besteden aan het ondernemen, alle andere zaken die afleiden van deze activiteiten zien ze als een negatieve factor in het hele proces. Gelukkig zijn de experts die ze kunnen helpen. Van oudsher is dit een privé chauffeur, deze gaat zorgen dat jij op een veilige manier naar kantoor kan. We kunnen ons heel goed voorstellen dat jij in gedachten al een beetje met het kantoor bezig bent, alle taken die daar zijn en de medewerkers met hun problemen en of takenpakket waar jij iets over moet zeggen, zoals hen beoordelen als het gaat om functioneren. We stellen de privéchauffeur of studentchauffeur aan je voor.

Veiligheid op de weg

Met een studentchauffeur is het veel veiliger van A naar B te gaan. Dit komt omdat deze expert op de weg let. Veel ondernemers zijn met hun hoofd bij de verschillende taken die spelen op het kantoor. Dan kan het zijn dat je niet goed op het verkeer let, dat kan zorgen voor allerlei vervelende situaties. De studentchauffeur zorgt ervoor dat jij wel gewoon van A naar B op een veilige manier kan. Deze expert let op het verkeer en dan komt het allemaal goed. Zo kun je al lekker werken in de auto en kom je helemaal up-to-date aan op kantoor.

Service naar je klanten

De studentchauffeur kun je op een gemakkelijke manier per uur voor een relatief laag bedrag inhuren. Zo zit je niet vast aan een contract. Dit is echter wel een bijzonder goede service aan je klanten, zoals elke privéchauffeur dat is. Je kunt je klanten en zakenpartners laten ophalen van het vliegveld of vanaf de trein. De studentchauffeur kan ze naar kantoor brengen. Kan ze naar het hotel brengen. Zelfs een uitleg geven van de omgeving. Dat maakt het hele zakelijke contact voor de klant een stuk persoonlijker.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de Ford Capri lees dan de blogs van onze virtuele club. Zo beleef je meer uit de wereld van Ford en auto’s in het algemeen.

Contactgegevens

Via info @ fordcapriclubnoordholland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden